Home » Maksut

Maksut

Kashima-Shinryu Helsinki r.y. maksut

Kalenterivuosi jakautuu kahteen harjoituskauteen; kevät- ja syyskauteen. Kevätkausi 1.1.-30.6.2023 ja Syyskausi 1.7.-31.12.2023

Vuosittain suoritettavat maksut

Kashima-Shinryu Helsinki r.y:n jäsenmaksu 2023: 10 EUR/vuosi

Kashima-Shinryu Budo Renmein vuosijäsenmaksu: 10 EUR/vuosi

Vuosittain suoritettavat maksut maksetaan syyskauden harjoitusmaksun yhteydessä

Syyskauden (1.7-31.12.2023) harjoitusmaksut

Harjoitusmaksu: 240 EUR/kausi

Opiskelijoiden harjoitusmaksu: 140 EUR/kausi

Päätoimiset perustutkinto-opiskelijat Helsingin Yliopistossa, Aalto- yliopistossa, Hankenilla ja Taideyliopistolla maksavat alennetun opiskelijoiden harjoitusmaksun

Aloittelijoiden harjoitusmaksu: 20 EUR/kk

Aloittelijat – eli henkilöt jotka eivät ole vielä suorittanee Kirikami- koetta maksavat aloituskuukautensa perusteella määräytyvän harjoitusmaksun. ESIMERKKI: jos kuluvassa kaudessa on harjoittelun aloittamisen jälkeen on vielä kolme täyttä kuukautta jäljellä, maksaa harjoittelija kertasuorituksena 3x20EUR=60EUR.

Kun aloittelijastatuksella harjoitteleva henkilö suorittaa kirikami- kokeen kesken harjoituskauden, kattaa aikaisemmin maksettu aloittelijan harjoitusmaksu harjoittelun kuluvan kauden loppuun saakka. 

Kannatusjäsenet

Satunnaisesti harjoituksiin osallistuville jäsenille varataan mahdollisuus maksaa kannatustyyppisen harjoittelumaksu, joka on suuruudeltaan vastaava kuin aloittelijoiden koko kauden maksu (120 € / kausi). Maksu on tarkoitettu keskimäärin kerran kuukaudessa harjoituksiin osallistuville, esim. toisella paikkakunnalla asuville jäsenille. Maksun maksamatta jättäminen ei estä satunnaista osallistumista harjoituksiin.

—————-

Kausikohtainen harjoitusmaksu maksetaan kauden kahden ensimmäisen viikon aikana. (15. tammikuuta tai 15. heinäkuuta mennessä) yhdistyksen tilille Kashima-Shinryu Helsinki r.y. FI59 5800 1320 3591 76 (OP) . Muistathan merkitä nimesi maksun kommenttikenttään.

Helsinki Cathedral and Senate Square